Adrian Ghetu

Vice președinte

Biografie

Sunt un familist convins, conştient de faptul că pentru a deveni mai bun în cadrul acestei importante instituţii, dacă nu cea mai importantă, trebuie în fiecare zi să faci un sacrificiu. Uneori poţi face unul, alteori mai multe, alteori deloc! Important este să înveţi să devii mai bun, să înveţi să înţelegi, să ierţi şi să mergi mai departe!
 
Sunt un om care atât cât îi este dat, gândeşte! Sunt un om care din punctul lui de vedere are mai multe răspunsuri în mai multe domenii! Poate încărcate de subiectivism, dar are puncte de vedere care le expune liber, conştient de ceea ce afirmă! 
 
Sunt un om care crede în valoarea principiilor sănătoase, care crede într-un Arhitect care a creat acest Univers! 
 
Sunt un om care pune preţ pe loialitate, pe relaţie, până în momentul când trădarea sub toate formele ei apare în tabloul unei relaţii! 
 
Sunt un om care crede că până la sfârşitul vieţii are de învăţat, de la el, de la semeni, de la natură!
 
Până la urmă sunt eu, un om oarecare care vede într-un fel lumea şi căruia nu îi este ruşine cum o percepe!
 
 

Câteva sfaturi înainte de a vă cumpăra o pisică.

Înainte de a vă lua o pisică, trebuie să vă puneți câteva întrebări:

  • De cât spațiu dispun? Am o locuință mare sau una mică?
  • Am grădină în care pisica se poate juca?
  • Cât timp pot dedica animalului? Sunt în mod frecvent acasă și mă pot ocupa de pisică sau ajunge să mă joc cu ea o oră pe seară?

După ce răspundeți sincer la aceste întrebări, puteți limita adesea numărul raselor care sunt interesante pentru dumneavoastră.

Rase diferite, caractere diferite

La alegerea unei pisici trebuie să vă gândiți ce caracteristici vă doriți de la noul animal de companie și care sunt rasele de pisici care le dețin. Desigur, fiecare pisică este unică în ceea ce privește caracterul. Există însă unele trăsături care caracterizează anumite rase. Pentru ca în final acasă să nu iasă scântei, asigurați-vă că trăsăturile de caracter ale pisicii se potrivesc în principiu cu ale dumneavoastră. Factorul drăgălășenie trebuie să joace un rol secundar în alegerea pisicii.

Dacă aveți familie și în căminul dumneavoastră se petrece întotdeauna ceva, o pisică trează și adaptabilă, cum ar fi de exemplu Selkirk Rex, Ocicat sau Singapura, poate fi cea mai bună alegere. Există și pisici care iubesc mai degrabă liniștea – de exemplu Korat, Snowshoe și Nebelung. Aceste rase sunt potrivite mai degrabă pentru oamenii care duc acasă o viață fără stres.

Skills

Proactivitate100%
Inteligenta emotionala100%
Orientare catre client100%

Contact Info

Email : contact@evasbabies.ro