Despre noi

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM MAI BINE

Cine suntem noi?

Inainte de toate vrem sa ne prezentam. Suntem Felisa autorizată Eva’s Babies din Constanta, inregistrati World Cat Federation in Asociatia Magnificats cu Nr: WCF 37194-2022 și creștem exemplare perfecte din toate punctele de vedere și ne focusăm atât pe standardul rasei cat și pe sănătatea acestora. La Eva’s Babies Cattery vei gasi sursa ta de bucurie pură, pisoi de rasă si calitate ce aduc dragoste nesfârșită în casa dumneavoastră. Felisa noastră este specializată în creșterea pisoilor sănătoși, fericiți și bine socializați, care vă vor fura inima din momentul în care îi veți întâlni.
De ce să alegi Eva’s Babies Cattery?
⿡Asigurarea calității: acordăm prioritate sănătății și bunăstării pisicilor noștri, asigurându-ne că primesc cea mai bună îngrijire și nutriție de la naștere. Pentru noi sănătatea puiului este primordială și din acest motiv acordăm o atenție deosebită testării fiecărui pui, nutriției, mediului și activitătilor de joacă ale acestora precum și ale părinților din care provin. Părinții sunt testați genetic: Pkd, pd-Pra și AMD cât și viral: FIV/Felv, Fpv, Fcov și Giardia.
⿢Creștere expertă: suntem experimentați și cunoscători, dedicați menținerii celor mai înalte standarde de calitate și temperament a rasei. Pisicile noastre sunt arbitrate și judecate deoarece creștem exemplare în conformitate cu standardul rasei, cotate Excelent, nominalizate Best in Show și cu titluri de Campion.
⿣Varietate de rase: Fie că sunteți în căutarea unui Persan jucăuș, a unui Scottish adorabil și pufos sau a unui fermecător British Shorthair, avem o varietate de rase din care să alegeți.
⿤Serviciu personalizat: ne facem timp pentru a potrivi fiecare pisoi cu familia perfecta, asigurând o legătură de dragoste și companie pe tot parcursul vieții.
⿥Asistență continuă: Angajamentul nostru nu se încheie după ce îți aduci pisoiul acasă. Oferim sprijin și îndrumări continue pentru a asigura o tranziție ușoară și o viață fericită și sănătoasă pentru noul tău membru al familiei.
Experimentează bucuria iubirii necondiționate cu un pisoi din Felisa Eva’s Babies.
Contactați-ne astăzi pentru a vă rezerva pachetul de bucurie cu blană!
Facebook: https://www.facebook.com/EvasCatsinyourlife
Tik-tok: https://www.tiktok.com/@evasbabiescattery

  Puiuții noștri sunt crescuți într-un mediu familial plin de dragoste și armonie, un ambient comod, prietenos și foarte prielnic dezvotării lor. Datorită atenției și îngrijirii pe care o primesc, se vor putea integra imediat și fără probleme în noua lor familie/căsuță.
  Pentru noi sănătatea puiului este primordială și din acest motiv acordăm o atenție deosebită testării fiecărui pui, nutriției, mediului și activitătilor de joacă ale acestora precum și ale părinților din care provin.
Considerăm că un pui testat = un pui sănătos.
   Aveți o scurtă descriere, unde vă explicăm cum sunt crescuți micutii noștri: începând din a 4 saptămână îi vom hrăni cu mâncare uscată Proffesional Royal Mother & Babycat, mama pe toata perioada caldurilor, gestatiei si a lactatiei este hranita cu Royal Canin Queen PRO ce contine nutrienți complecși unici (beta-caroten, EPA / DHA, acid arahidonic, acid folic, taurina), care contribuie la un optim pentru reproducerea stării hormonale si functionala a uterului (Cei de la Royal Canin pun la dispozitie doar Feliselor acest tip de mancare) , hrană umedă Schesir BIO Kitten și Animonda Carny Kitten, mâncare BIO fără cereale și alte adaosuri care pot provoca fel și fel de inconveniente micuților, laptic Dr. Clauder’s pentru pui de pisică, deoarece lapticul mamei nu mai este la fel de nutritiv după o perioadă și nu mai este suficient cantitativ. Vor primi în primele 7 zile Viyo și lapte cu probiotic, special pentru ușura tranziția către hrana solidă, apoi vitamine petru creștere, Petphos croissance 60 de zile și Vetomun (vitamine pentru imunitate) 20 de zile înainte de vaccinare și 10 zile după vaccinare.
    Prima deparazitare internă va fi făcută la 6 săptămâni, a doua la 8 săptămâni.
    În a 9 a săptămână, medicul le va administra primul vaccin, iar la 21 de zile cel de al doilea.
    Tot atunci vor fi testați:
        -Fpv=panleucopenie
        -Fiv=sida felin
        -Felv=leucemie felina
        -Fcov=coronavirus felin
        -Giardia.
    Toate manoperele medicale se vor regăsi, în carnetul de sănătate al fiecărui, însoțite de parafa medicului care îi va monitoriza prin vizite la domiciliu. Prețul unui pui poate varia în funcție de sex, culoare, analize și teste medicale, (drept de montă) și aceesorii primite la plecarea din cuib. Pentru rezervarea unui exemplar se va percepe un avans de 50% iar în acești bani se vor regăsi : schema de vaccinare și deparazitare, hrana umedă și uscată oferită, vitaminele necesare administrării în prima săptămână, jucării, litieră și lopățica atât de utile unui star bun în noua famile/căsuță. Ambii părinți sunt testați atât genetic PKD, pd-PRA, AMD cât și Coronavirus felin, Leucemie felina, sida felin.
    Ce înseamnă asta ? Totul se face ca la carte!Puiuții pleacă perfect sănătoși iar dumneavoastră nu veți fi nevoiți să vizitați veterinarul decât pentru vaccinurile anuale și deparazitările necesare. Veți primi o copie a analizelor împreuna cu contractul care garantează sănătatea micuțului. Recenzii, poze cu ceilalți pui, precum și detalii legate de evoluția acestora se găsi pe pagina noastră de facebook sau pe site. 

Felisa Eva’s Babies Cattery va pune la dispozitie o varietate de rase din care să alegeți.

ECHIPA NOASTRĂ